Annons:

Djursdalas tränarlösning klar till två tredjedelar

Djursdala SK släppte flera trupp- och tränarnyheter på fredagen. Foto: Ossian Mathiasson

Djursdalas tränarlösning klar till två tredjedelar

Tio spelare har gett klartecken för fortsatt spel och två tredjedelar av tränarlösningen är klar. Djursdala SK presenterade flera nyheter kring seniorverksamheten på fredagskvällen. 

Annons:

Spelarna som har sagt att de ska spela vidare i Djursdala SK är följande: Petter Sandberg, Albin Isaksson, Isack Thuresson, Ludvig Lundqvist, Isak Granström, Jakob Karlsson, Christofer Borsiö, Jonathan Arvidsson, Andreas Gunnarsson och likaså Alex Karlsson, som kommer ha pendlingskontrakt även 2024.

"Det här är en mycket stabil grund att stå på när vi går in i frimånaden och det är vi väldigt glada över. Stommen finns redan där och sedan hoppas vi såklart få behålla ännu fler från den befintliga truppen längre fram och krydda det med någon eller några förstärkningar", säger Simon Henriksson i DSK:s sportgrupp i en kommentar på föreningens Facebooksida. 

DSK har för avsikt att mönstra samma ledarstab som den gångna säsongen. Den är klar till två tredjedelar. David Henriksson och Björn Stridh fortsätter och DSK hoppas få samma besked från Michael Milton.

"Men ännu är inte allt helt klart kring tränarbiten 2024", skriver DSK på Facebooksidan. 

Annons:

Ossian Mathiasson

ossian.mathiasson@dagensvimmerby.se

0703787116

Tabellservice

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt