Annons:

Djursdalas tränarstab spikad – tredjelänken har tänkt klart

Michael "Mulla" Milton stannar kvar i rollen som assisterande tränare i Djursdala SK:s tränarstab. Foto: Jakob Karlsson

Djursdalas tränarstab spikad – tredjelänken har tänkt klart

Djursdala SK:s tränarlösning för 2024 är nu helt klar. Michael ”Mulla” Milton har tänkt klart och fortsätter i rollen som assisterande tränare. 

Annons:

Division 5-laget Djursdala SK informerade för en tid sedan om att två tredjedelar av tränarlösningen var klar. David Henriksson och Björn Stridh hade gett klartecken och Michael ”Mulla Milton” ville fundera ett tag till. 

Nu har han tänkt klart och gett DSK beskedet att han fortsätter i rollen som assisterande tränare tillsammans med Björn Stridh. David Henriksson blir huvudtränare. 

”Jag väljer att fortsätta som tränare för jag brinner för utveckling och för att jag tycker det är så roligt. I Djursdala känner jag mig väldigt uppskattad och klubben gjorde tydligt att de ville behålla mig från början. Det gjorde att valet var ganska enkelt till slut. Jag tycker att den här lösningen är bra. Vi är ett starkt team som kompletterar varandra”, säger David Henriksson i ett uttalande på klubbens hemsida.

Simon Henriksson, sportsligt ansvarig i DSK, är glad över att tränarlösningen är komplett. 

"Från klubbens sida har vi önskat behålla alla tre och efter att vi även fått ja från "Mulla" har vi kunnat lägga upp riktlinjerna inför 2024. David blir mer uttalat huvudtränare nästa år och får två väldigt rutinerade herrar vid sin sida. Vi tror att det här blir jättebra och det är skönt att ha tränarlösningen på plats samt en bra grund av stommen bland spelarna", säger Simon Henriksson. 

Det står även klart att DSK fortsätter med ett gemensamt utvecklingslag med Horn/Hycklinge IF. 

Annons:

Ossian Mathiasson

ossian.mathiasson@dagensvimmerby.se

0703787116

Tabellservice

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt