Annons:

Tidigare Tuna-spelare med division 4-meriter går till Lojal

SK Lojal värvar den tidigare IFK Tuna-spelaren Mahmood Al Hasson. Foto: Ossian Mathiasson

Tidigare Tuna-spelare med division 4-meriter går till Lojal

SK Lojal har gjort en stark frimånad och värvat både Vladimir Radak och Dzenan Hrnic. Tidigare Tuna-spelaren Mahmood Al Hasson är klar och ansluter från division 4-laget Nybro IF. 

Annons:

Mahmood Al Hasson spelade för IFK Tuna säsongen 2021 och hade dessförinnan spelat division 4- och 5-fotboll med IFK Oskarshamn och division 6-fotboll med Krokstorps IF. Sejouren i Tuna blev ettårig då han vände tillbaka till IFK Oskarshamn 2022 och spelade för Nybro IF i division 4 2023. 

Nu plockar division 5-nykomlingen SK Lojal in Mahmood Al Hasson. 

– Jag är väldigt exalterad över att vara en del av SK Lojal. Det är en klubb med bra kvalité och ambition och jag är redo att ge mitt allt på planen för att hjälpa laget att nå framgång och arbeta tillsammans med tränare och lagkamrater för att nå våra mål. Jag ser fram emot att börja min nya resa här. Tillsammans kan vi uppnå fantastiska saker och jag är redo att göra mitt bästa för laget, säger han till vår tidning. 

Han kände att det var dags för en ny utmaning och fastnade för Lojals upplägg.

– När Lojal visade intresse för mig kände jag att det var rätt steg att ta. Jag är motiverad att bidra till lagets framgång och ser fram emot att växa som spelare här.

Annons:

Ossian Mathiasson

ossian.mathiasson@dagensvimmerby.se

0703787116

Tabellservice

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt