Annons:

VÄRVNINGSBOMBEN: Tidigare HFK-tränaren klar som spelare för nytt lag

Sebasthian Svensson är klar som spelare för IF Hebe. Foto: Arkivbild

VÄRVNINGSBOMBEN: Tidigare HFK-tränaren klar som spelare för nytt lag

Han har varit tränare för Hultsfreds FK i flera säsonger. Nu är Sebasthian Svensson klar som spelare för ett nytt lag i lokalfotbollen.

Annons:

Efter HFK:s mycket överraskande degradering från division 4 stod det tidigt klart att Sebasthian "Basse" Svensson skulle lämna sitt uppdrag. Det ryktades en del om nya uppdrag, däribland något i Gullringens GoIF.

Men det blev ingenting av detta. 

Nu är "Basse" i stället klar för en ny klubb – som spelare. 

33-åringen ska åter lira i IF Hebe, en klubb han tidigare varit både tränare och spelare för. 

"Basse som de flesta kallar honom är ett välkänt namn inom den lokala fotbollen. De senaste två säsongerna har han varit huvudtränare för HFK, men även spelat en del matcher. Basse kommer med sin rutin, ledaregenskaper och erfarenhet från spel i högre division bli nyttig nästa säsong när siktet är inställt på division 5", skriver Hebe i ett inlägg på sociala medier. 

Sandelius också klar

Inte nog med det. Hebe plockar även 18-årige Noah Sandelius från just HFK. 

"Vi kan bocka av ännu en Sandelius som drar på sig Hebetröjan. Noah är en stor talang som redan hunnit vara med på lite högre nivå trots sin unga ålder. En spelare som kan användas på de offensiva positionerna. Snabb, teknisk, avig med en otroligt fin vänsterfot. Kommer bli roligt att se honom lura upp försvararna på läktaren på Silvervallen nästa år", skriver Hebe. 

Sedan tidigare har Silverdalens stolthet värvat målvakten Erik Arvidsson Hoffmann från Hultsfreds FK och Målilla GoIF-försvararen Linus Örevik.

Annons:

Simon Henriksson

simon.henriksson@dagensvimmerby.se

076 815 45 71

Tabellservice

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt