Annons:

Gullringen plockar in ytterligare en person i ledarstaben

Gullringens GoIF förstärker ledarstaben med Ronny "Lillen" Eriksson. Foto: Ossian Mathiasson

Gullringen plockar in ytterligare en person i ledarstaben

Gullringens GoIF förstärker ledarstaben med ytterligare en person. Gullringsbon Ronny ”Lillen” Eriksson kliver in som assisterande tränare i division 4-klubben.

Annons:

Gullringens GoIF har dragit igång försäsongen och spelar sin första träningsmatch mot topptippade division 5-laget IFK Västervik på fredag kväll. 

Ola Lindblom kommer vara spelande huvudtränare och ha två assisterande tränare till sin hjälp. Det står sedan tidigare klart att Daniel Wernersson tar den ena platsen och nu kan vår tidning berätta vem som tar den andra platsen. 

Det blir Ronny ”Lillen” Eriksson som kliver in i ledarstaben och han har synts till på division 4-klubbens senaste träningspass på Arena Ceos. 

– Det är lättare och bättre att ha två ledare jämte eftersom Ola är med under övningarna och ska spela den här säsongen, säger Patrik Wärnehall i Gullringens sportgrupp. 

Han har de senaste säsongerna hjälpt till i Gullringens B-lag och har ett förflutet som assisterande tränare i Gullringen och huvudtränare i Södra Vi IF.

– Det blev klart i torsdags kväll. Han kommer hjälpa till som en assisterande tränare gör. Det blir ytterligare två ögon som ser saker ute på planen. Under matcher kan ”Lillen” och Daniel vara bollplank åt varandra, säger Wärnehall. 

Annons:

Ossian Mathiasson

ossian.mathiasson@dagensvimmerby.se

0703787116

Tabellservice

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt