Annons:

OTÄCKA SCENER NÄR GULLRINGEN FÖLL STORT – SPELARE TILL SJUKHUS

Daniel Wernerssons Gullringen föll med 9-0 mot Assyriska. Ännu värre var att Emil Tapper fick föras till sjukhus.

OTÄCKA SCENER NÄR GULLRINGEN FÖLL STORT – SPELARE TILL SJUKHUS

Det blev otäcka scener när Gullringen föll stort borta mot Assyriska i Jönköping. Emil Tapper fick föras till sjukhus med bröstsmärtor.
– Då kommer fotbollen i andra hand, säger en skärrad Daniel Wernersson.

Annons:

Problemen hopar sig för Gullringens GoIF. Det förväntade topplaget har inte alls fått med sig resultaten hittills och dras med enorma skadebekymmer.

En ny jobbig smäll kom i kväll borta mot Assyriska IK. I slutet av den första halvleken fick Emil Tapper bekymmer med andningen. 

– Andra halvlek blir vad den blir. Fotbollen kommer i andra hand när sådant här sker, säger Gullringens assisterande tränare Daniel Wernersson.

Vad hände?

– Emil bad om byte för han hade det tungt med andningen och ont i lungorna. Han fick därefter bröstsmärtor. I halvtid, när jag skulle prata med grabbarna, blev det kalabalik vid bänkarna. Allt gick fort där. 

Lugnande första rapport

Försvararen fördes med ambulans till sjukhus, men de första rapporterna är något lugnande.

– Ola följde med honom och både EKG och värden var positivt. Nu ska han träffa läkare.

Blir han kvar där över natten?

– Jag vet inte, jag har inte hunnit prata med Ola igen. Lite känns det som en sten släpper från bröstet. Nu vet vi inte helt ännu, men man blev ju extremt orolig. Det blev ambulans och bara skit av allting. 

Föll med 9-0

Själva matchen vill Gullringen nog bara glömma. Assyriska vann med hela 9-0 mot ett mycket decimerat GoIF.

– Fotbollen kommer i andra hand och det blir vad det blir när sådant här händer. Ingen pratade om matchen efteråt, utan alla undrar bara hur det är med Emil. 

Är 9-0 rättvisande siffror?

– Läget är som det är. Vi fick ihop tre på bänken till slut och så händer det här med Emil. Olle Erikssons lår höll inte. Siffrorna sticker iväg lite. Det är det bästa laget vi mött, men det är lite i överkant. Vi får acceptera det när grabbarnas huvuden är någon annanstans. 

Hur ser du på ert läge i tabellen?

– Det är som det är. Vi känner ingen oro. Vi vet vilka som är borta, hur många det är och vilka som är på väg tillbaka. Vi vet vad vi kan när de flesta är på plats. 

Tycker du att ni behöver förstärka?

– Det positiva är att de flesta är på väg tillbaka. Det är bara Gustavo (Borges) som är borta länge. Men något nyförvärv hade inte skadat, vi har en ganska tunn trupp.

Annons:

Simon Henriksson

simon.henriksson@dagensvimmerby.se

076 815 45 71

Tabellservice

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt