VIF HÄNGER PÅ I TOPPEN EFTER ÖVERTYGANDE SEGER

Joakim Storm gjorde två mål när Vimmerby IF besegrade Borens IK med 5–0. Foto: Ossian Mathiasson

Vimmerby IF hänger på i toppen av division 3. Bortamatchen mot Borens IK blev en enkel uppgift. VIF vann med 5–0.

Toppkonkurrenterna IF Haga, Myresjö/Vetlanda FK och Nässjö FF inkasserade varsin ny seger i helgen.

Vimmerby IF ville inte vara sämre. Det blev seger med klara 5–0 i bortamatchen mot Borens IK.

Joakim Storm prickade in ledningsmålet efter sex minuter och Haris Dreco drygade ut ledningen till 2–0 efter knappa halvtimmens spel. Gustav Stejdahl satte 3–0 i minut 64, Ibrahim Haddar 4–0 i minut 81 och Joakim Storm blev tvåmålsskytt när han satte 5–0 på tilläggstid.

VIF behåller andraplatsen och ligger en poäng bakom IF Haga. Sista matchen innan sommaruppehållet är hemma mot Grebo IK efter midsommar.