Alexanderssons magiska match – två mål och två framspelningar

Simon Alexandersson, med ett förflutet i Vimmerby IF, har gjort både mål och assist för Brage i hemmapremiären mot Gefle i superettan. Foto: Linus Johansson

Två mål och två framspelningar.
Den tidigare Vimmerby IF-forwarden Simon Alexandersson kunde inte ha fått en bättre hemmapremiär när hans IK Brage slog Gefle med 4–2 i superettan.

Efter en mållös premiär mot Simon Alexanderssons förra klubb AFC United fick IK Brage det att lossna under en kort tid i första halvlek mot Gefle.

Simon Alexandersson nickade in en perfekt slagen hörna i 20:e minuten och två minuter senare spelade han fram Anton Lundin till 2–0.

Borlängeklubben hade den ledningen efter 45 minuters spel och VIF-bekantingen fortsatte att imponera efter paus så han spelade fram till 3–1 och satte 4–2 på straff på tilläggstid.