Annons:

Samuelsson kvar i Gullringen - siktar på att vinna skytteligan

Rasmus Samuelsson har bestämt sig för att fortsätta i Gullringen. Foto: Privat

Samuelsson kvar i Gullringen - siktar på att vinna skytteligan

Han har funderat länge. Nu har Rasmus Samuelsson bestämt sig. Han stannar i Gullringens GoIF över 2016. – Det känns okej, men är kanske inte riktigt vad jag hade hoppats på. Jag hade egentligen inga andra alternativ, säger Rasmus Samuelsson.

Annons:

Rasmus Samuelsson hade, precis som hela Gullringens GoIF, ett tungt 2015. Trots det hade han hoppats på spel i åtminstone division tre nästa säsong. Själv ville han till Vimmerby. Men det blev ingen övergång och nu stannar Samuelsson i Gullringen.

– Jag hade egentligen inga andra alternativ och så ville Mattias (Sandh) ha besked snarast, annars skulle de behöva värva in en ny forward, säger Rasmus Samuelsson.

Inte övertygad om uppflyttning

Han har lite blandade känslor efter att nu ha bestämt sig för en fortsättning.

– Det känns okej, men är väl inte riktigt vad jag hade hoppats på. Jag vill utvecklas och bli så bra som möjligt och då vet jag inte om Gullringen och spel i Elitfyran är det bästa. Men jag kan ha fel, säger Rasmus Samuelsson.

Hur ser du på den trupp Gullringen förfogar över just nu?

– Med den trupp vi har just nu är jag inte övertygad om att vi kommer vara med och slåss om uppflyttning, vilket jag hoppas är målet. Jag skulle vilja ha in mer spets. Men det kommer, jag hoppas på åtminstone en överraskning kommande vecka, säger Rasmus Samuelsson och nämner Vimmerby-spelarna Daniel ”Bränna” Gustafsson och Ted Åström Åberg som möjliga nyförvärv.

Siktar högt

Rasmus Samuelsson har höga krav på sig själv och tänker lägga en hel del kraft på att nå dem.

– Vinner jag inte den interna skytteligan har jag misslyckats. Jag kommer att lägga in egenträning med boll och satsa hårt inför 2016.

Annons:

Tabellservice

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt