Annons:

Han lämnar FBSK för Gullringen

Dick Johansson är Gullringens elfte nyförvärv.

Han lämnar FBSK för Gullringen

Gullringens GoIF har i kväll också gjort klart med sitt elfte nyförvärv. Det handlar om mittfältaren Dick Johansson från Frödinge/Brantestad. – Dick har imponerat på träningarna och är en sympatisk kille, säger Patrik Wärnehall.

Annons:

Gullringens GoIF avslutade frimånaden på ett starkt sätt när man på måndagskvällen gjorde klart med både Jonathan Gustafsson och Dick Johansson. Den sistnämnda hämtas från Frödinge/Brantestad, där han den gångna säsongen gjorde åtta mål i division sex.

Pettersson tipsade

Patrik Wärnehall i Gullringens GoIF säger så här om Dick Johansson:

– Det var Erik Pettersson som tipsade om honom, jag måste erkänna att jag själv hade lite dålig koll. Men Dick har imponerat på träningarna. En fotbollsspelares viktigaste egenskap är spelförståelsen och den har han. Han är en spännande spelare.

På måndagskvällen gjorde Gullringen också klart med Jonatan Gustafsson.

– Han är en hemvändare och det är extra roligt. En duktig försvarsspelare som jag ser som ganska bolltrygg, säger Patrik Wärnehall.

Aktuellt att plocka in spets

I och med de här båda värvningarna hann gulsvart med att plocka in elva nya spelare under frimånaden.

– Vi är nöjda med frimånaden. Det är kul att de lokala spelarna vill vara med på den här resan. Det blir spännande att följa dem.

Frimånaden är slut om några timmar. Innebär det att truppen är klar?

– Vi har 22 man plus några pojklagsspelare så bredden finns där. Det som eventuellt kan hända är att vi i sådana fall plockar in lite spets, säger Patrik Wärnehall.

Annons:

Tabellservice

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt