Annons:

Svag avslutning av DSK – kryssade i derbyt mot Hebe

Djursdala och Hebe delade på poängen i dag. Foto: Jakob Karlsson

Svag avslutning av DSK – kryssade i derbyt mot Hebe

Nykomlingen Djursdala SK har stått för en bra vårsäsong – men de två sista matcherna har varit laget sämsta på hela året. I dag blev det bara en poäng hemma mot jumbon IF Hebe.
– Jag vet inte om det har gått för enkelt, säger tränaren Patrik Nilsson.

Annons:

Med seger i de två sista matcherna hade Djursdala kunnat blanda sig i toppstriden. Istället blev det bara en poäng. Efter förlusten mot Storebro i torsdags plockade man en pinne hemma mot Hebe i dag efter 1–1 (0–1). 

– Det är som att vi faller ned i ett zoombiemode, allt går sakta och Hebe får en lätt resa. Passningsspelet är helt okej, men vi har ingen fart. Jag vet inte vad det beror på så det känns bra med lite uppehåll nu, säger Patrik Nilsson.

”Kommer med ett pojklag”

Hebe var det bättre laget under den första halvan och tog ledningen efter mål av Jesper Ström.

– Jag tycker att vi står upp rätt bra och vi kunde gjort ett mål mer i första. Vi kommer med ett pojklag i stort sett men tycker vi gör en helt okej insats. Det är kul att se att de yngre killarna tar för sig, säger Hebes Sebasthian Svensson.

”En bra vårsäsong”

I andra kvitterade Erik Svensson efter en tilltrasslad situation. Under sista delen av matchen skapades få målchanser och oavgjort var rättvist.

– Det är lite synd att vi slappnar av och bjuder på ett mål i andra, men vi ska vara nöjda med en poäng. Det är inte lätt att åka hit och spela och det är viktigt för oss att vi tar poäng i de två sista matcherna innan uppehållet, säger Svensson som lyfte fram hela laget.

Petter Sandberg, Erik Svensson och Emil Carlsson var bäst i ett blekt Djursdala.

– Vi har gjort en bra vårsäsong, men det är surt att avsluta med de två sämsta matcherna. Vi är inte där på den sista tredjedelen och gör inte det vi har pratat om, säger Patrik Nilsson.

Efter tolv omgångar ligger DSK sexa och Hebe, som spelat en match mer, sist. 

Annons:

Jakob Karlsson

jakob.karlsson@dagensvimmerby.se

073 501 41 26

Tabellservice

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt