Annons:

SVIF räddade kryss i slutminuten mot decimerat VIF Akademi

Martin Brorsson blev tvåmålsskytt för Södra Vi IF.

SVIF räddade kryss i slutminuten mot decimerat VIF Akademi

Det blev 2-2 mellan division 5-laget Södra Vi IF och Vimmerby Akademi på ett blåsigt Ceos. Martin Brorsson räddade SVIF med ett 2-2-mål på tilläggstid.
– Vår prestation var den sämsta i år, säger tränaren Peter Magnusson.

Annons:

Trots två man mindre lyckades VIF Akademi ta ledningen med dryga kvarten kvar. Division 6-laget försvarade sig förtjänstfullt efter det, men SVIF lyckades kvittera i slutet.

– Första var skapligt. I andra blir det lite virrigt i och med att vi får två röda kort. Det blir tufft, men vi gör 2-1 på en snabb omställning och försökte stänga igen efter det. Det var en ganska jämn match, säger VIF Akademis tränare Nicklas Johansson.

Södra Vi IF:s tränare var dock missnöjd med sitt lag insats.

– Det var vår sämsta prestation i år. Det är sånt som händer på försäsongen, det blir dippar och den kom i den här matchen. Det blir svårt när de får två utvisningar, då tror man kanske att det ska gå för enkelt, säger Peter Magnusson.

Martin Brorsson gjorde båda Södra Vi:s mål. För Akademi nätade Ardijan Mahmutaj och Jakob Kus. Viktor Svensson och Ali Mohammed Mustafa fick extra beröm. Hos SVIF stack Filip Karlsson och Fredric Carlsson ut, men Brorsson fick också beröm för sina två mål. 

Rutinerade Johan "JC" Carlsson var bara med i knappt tio minuter innan han drog framsida lår.

Annons:

Simon Henriksson

simon.henriksson@dagensvimmerby.se

076 815 45 71

Tabellservice

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt