Annons:

DSK har fattat sitt beslut – men vill inte säga något än

Joakim Hammars och Jonatan Greens fotbollsframtid är osäker. Djursdala SK vill inte säga vilket beslut de fattade på kvällens styrelsemöte. Spelarna vill gå till BK Boston. Foto: Ossian Mathiasson

DSK har fattat sitt beslut – men vill inte säga något än

Joakim Hammar och Jonatan Green vill lämna Djursdala SK för spel i BK Boston. I kväll hade DSK styrelsemöte och fattade sitt beslut men de vill inte säga något än.
– Vi kommer ut med vårt beslut i ett pressmeddelande i morgon, säger DSK:s ordförande Sven Karlsson.

Annons:

Förra veckans stora snackis i lokalfotbollen är på väg att nå sin upplösning. Det handlar om att Joakim Hammar och Jonatan Green vill gå från Djursdala till Boston och på kvällens styrelsemöte på Dalavallen fattade klubben sitt beslut. Men något beslut kablas inte ut från klubben i det här skedet. 

– Nej, det kan jag inte säga något om. Vi har bestämt att det ska komma ut ett beslut i ett pressmeddelande till tidningarna i morgon så jag vill inte uttala mig, säger Sven Karlsson. 

Hur lät det när ni tog beslutet då?

– Styrelsen har tagit ett beslut och det var helt enhälligt. Inga tveksamheter. Jag tror inte att jag ska prata mer, säger han.  

I helgens träningsmatch mellan Boston och Storebro debuterade Green och Hammar för Boston men det återstår att se om DSK accepterar övergångarna.

Varken Green eller Hammar har hört något om vad DSK har fattat för beslut. 

Annons:

Ossian Mathiasson

ossian.mathiasson@dagensvimmerby.se

0703787116

Tabellservice

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt