Annons:

Efter infekterade fotbollsbråket: ”Ska bli skönt att spela igen”

Joakim Hammar är glad över att få spela fotboll i BK Boston i höst. Foto: Ossian Mathiasson

Efter infekterade fotbollsbråket: ”Ska bli skönt att spela igen”

I går kväll tog Djursdala SK:s styrelse beslutet att släppa Joakim Hammar och Jonatan Green till BK Boston. Nu uttalar sig Joakim Hammar för första gången i det lokala fotbollsbråket.
– Det ska bli skönt att spela fotboll igen, säger han.

Annons:

Ungefär en vecka innan seriepremiären i division fem meddelade Joakim Hammar och Jonatan Green att de ville lämna Djursdala SK för division sex-klubben BK Boston. DSK statuerade exempel och klubbens styrelse meddelade att duon inte skulle skrivas över under den här säsongen. Fotbollsbråket var därmed ett faktum.

I går kväll kom dock en vändning i fotbollsbråket. Då beslutade nämligen DSK:s styrelse att man kommer att släppa Hammar och Green, men först den 15 juli. Det innebär att duons ”avstängning” blir elva matcher lång sett till Bostons matcher i division sex.

Tror på serieseger

Joakim Hammar har tränat med BKB sedan det stod klart att han inte skulle spela vidare i Djursdala. Han uttalar sig nu för första gången i ämnet, men väljer att hålla en låg profil.

– Det ska bli skönt att spela fotboll igen, även om jag tycker att jag borde ha blivit spelklar nu direkt, säger han.

BK Boston toppar division sex Vimmerby med 18 inspelade poäng på sju matcher.

– Jag både tror och räknar med att Boston vinner serien, så pass bra trupp har vi. Målet har hela tiden varit att gå upp denna säsong och det finns ingen anledning att tro något annat nu med tanke på serieledningen, säger Joakim Hammar.

Annons:

Tabellservice

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt