Annons:

Sjuka avslutningen – Gullringen avgjorde på tilläggstid

Rasmus Bexell blev stor hjälte för Gullringen i den tidiga toppmatchen. Foto: Arkiv

Sjuka avslutningen – Gullringen avgjorde på tilläggstid

Myresjö/Vetlanda kvitterade i 88:e efter en kontroversiell situation. Det vägrade Rasmus Bexell acceptera – som med ett 4-3-mål såg till att Gullringens GoIF bärgade samtliga tre poäng.
– Sjukt skön seger, säger tränaren Daniel Ohlsson.

Annons:

Division 4-säsongen har inletts på ett mycket bra sätt för Gullringen. På fredagskvällen väntade ett tidigt toppmöte på Gullemon när Myresjö/Vetlanda gästade.

Gullringen hamnade i ett tidigt 0-2-underläge och läget såg allt annat än ljust ut.

Men Gullringen åt sig in i matchen och kunde reducera innan halvtid genom Rasmus Stahlin. Måltjuven nickade in bollen efter ett fint inlägg.

– Det var inget vidare spel av oss vid deras 2-0-mål. Vi ligger inte rätt där och då kändes det som att det skulle bli jobbigt. Det var en extremt tung uppförsbacke, men vi får ett viktigt mål sista kvarten. I halvtid sa vi att vi är med i matchen liksom, att vi skulle gå ut och köra. Vi ändrade lite tankesätt självklart och gick över till 4-4-2, säger tränaren Daniel Ohlsson.

"Rasade för mig"

Det tog bara ett par minuter innan Anton Holm kom fri och behärskat kunde skjuta 2-2. Nästan direkt efter det krockade Myresjö/Vetlandas målvakt och ena mittback med varandra – och målet blev helt öppet för Rasmus Bexell.

– Efter det kändes det som att vi hade rätt god kontroll på matchen. Vi har några lägen att göra 4-2, men så börjar de lyfta långt och rätt naturligt så faller vi hem lite.

I den 88:e matchminuten utjämnade också gästerna. Ett mål som blev omdiskuterat.

– Vi får en huvudskada, vår lagkapten Alexander Swartz tuppar nästan av, men domaren låter spelet gå vidare och tre sekvenser senare ungefär så gör de mål. Då rasade det för mig, jag sa några väl valda ord till domaren i det läget.

Bexell hjälte

Men matchen var inte över. På tilläggstid sköt Sebastian Swartz långt utifrån och Rasmus Bexell klackstyrde in 4-3 till ett vilt hemmajubel.

– Det var sjukt skönt, det gick hem till slut. Jävligt starkt gjort av grabbarna. Vi visar en stark arbetsmoral, säger Daniel Ohlsson. 

Tränaren ville berömma Christian Simsson och Jonatan Carlson lite extra. 

– Utöver det var det en stark laginsats där vi verkligen tar jobbet för varandra. 

Annons:

Simon Henriksson

simon.henriksson@dagensvimmerby.se

076 815 45 71

Tabellservice

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt