Annons:

Nathalie Johansson tvingades bryta matchen mot Sjömarken med en knäskada. Foto: Simon Henriksson

VIF-stjärnan fördes till sjukhus i går – så lyder skadeprognosen

Nathalie Johansson är Vimmerby IF:s viktigaste spelare. I går tvingades hon avbryta matchen mot Sjömarken med en knäskada. Hon åkte direkt till sjukhuset i Västervik för en undersökning.
– Prognosen just nu säger att det handlar om en meniskskada, säger VIF-tränaren Jonas Karlsson.

Annons:

Redan 20 minuter in i matchen mot Sjömarken, som spelades i går, råkade Nathalie Johansson ut för en knäskada.

– Vi vet egentligen ingenting. Det är jävligt tråkigt för det kändes allvarligt direkt. Det märktes att hon hade ont. På det sättet blev det en dyrköpt seger, men vi fortfarande inte exakt vad det var. Vi får avvakta och ta reda på det, sa Jonas Karlsson direkt efter matchen.

Ingen korsbandsskada

Nathalie Johansson fördes omgående till sjukhus för att kolla upp skadan. Sjukhusbesöket gav till viss del lugnande besked för anfallaren och Vimmerby IF. Eller åtminstone ett bättre besked än vad man först befarade.

– Jag har bara fått en kort rapport. Man har inte kunnat se någon skada på korsbandet utan prognosen just nu säger att det handlar om en meniskskada. Det är dock svullet så det kommer att bli fortsatta undersökningar, säger Jonas Karlsson.

Vad innebär det för framtiden?

– Vi vet inte alls. Det kommer att bli rehabträning. Nu har vi två forwards skadade (även Frida Pöder, reds. anm.) och det är inte så bra.

Vimmerby vann matchen med 2-0.

Fotnot: Vi har sökt Nathalie Johansson för en kommentar.

Annons:

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt