Annons:

Uppgifter: Han kan vara på väg bort från Vimmerby IF

Enligt uppgifter kan Victor Gustavsson vara på väg bort från Vimmerby IF.

Uppgifter: Han kan vara på väg bort från Vimmerby IF

Enligt uppgifter till Dagens Vimmerby kan offensive Victor ”VG” Gustavsson vara på väg bort från Vimmerby IF.
– Vi får se vad som händer, men den informationen jag har nu är att han ska vara kvar hos oss, säger VIF-tränaren Dragan Zivic.

Annons:

Vimmerby IF är fem matcher in i division tre. Starten på säsongen har inte direkt imponerat med två hemmasegrar och tre bortaförluster.

En spelare som har haft det tungt inledningsvis är Victor Gustavsson. Enligt uppgifter till DV kan han vara på väg bort från Vimmerby IF och istället ansluta till sin tidigare klubb IFK Tuna.

Dragan Zivic bekräftar att det finns, eller åtminstone har funnits, ett missnöje från ”VG:s” sida.

– Förutom i premiären mot Tord så har han inte fått 90 minuter i någon match och han har varit lite missnöjd med det. Vi har haft samtal och jag tror att vi har löst den biten. Vi roterar spelarna på mittfältet på ett sätt som kanske inte gynnar ”VG” samtidigt som han har haft bekymmer med skador, säger Dragan Zivic.

Finns det en risk att han lämnar?

– Det är i alla fall inget som är klart och jag tror att han kommer stanna hos oss. Det tror jag att han vill också. Det är en spelare som vi räknar med och det vore tragiskt om det skulle bli på något annat sätt än att han spelar i Vimmerby IF. Vi får se vad som händer, men den informationen jag har nu är att han ska vara kvar hos oss, säger VIF-tränaren.

Fotnot: Vi har sökt Victor Gustavsson för en kommentar.

Annons:

Tabellservice

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt