VIF:S SEGERSVIT BRUTEN – BLEV NOLLAT PÅ HEMMAPLAN

Torstorp fick jubla över tre poäng i Vimmerby. Foto: Linus Johansson

Vimmerby IF:s segersvit stannade vid tre matcher. Dagens hemmamatch förlorades med 1-0 efter att gästande Torstorp gjort matchens enda mål på straff i slutet av den första halvleken.

Vimmerbys herrar hade vunnit tre raka matcher och klättrat upp till en tredjeplats i den jämna division tre-tabellen. I dag bröts lagets segersvit i och med att det blev förlust med 1-0 hemma mot Torstorp.

VIF var klart bättre i den första halvleken, men när laget väl kom fram till målchanser saknades det något och målen uteblev. Istället var det bortalaget som gjorde matchens enda mål på en straff i den 39:e minuten.

Torstorp var sedan mycket nära att utöka till 2-0 tidigt i den andra halvleken. Hemmalaget fick inte alls till samma tryck i den andra halvan av matchen och 0-1 stod sig matchtiden ut.