Annons:

Gullringens P05-lag seriesegrare för andra året i rad

Gullringens P05-lag har vunnit serien för andra året i rad. Foto: Privat

Gullringens P05-lag seriesegrare för andra året i rad

Gullringens GoIF:s P05-lag har återigen gjort en fin säsong och bärgat seriesegern för andra året i rad.
"Man är så jäkla stolt som ledare över detta fantastiska gäng", skriver Tom Lynbech på klubbens Facebooksida

Annons:

Seriesegern säkrades i samband med tisdagens bortamatch mot Storebro som var det enda hotet om seriesegern inför slutomgångarna. Gullringen var i behov av en poäng och det var precis vad de löste på Bruksvallen efter en god arbetsinsats. Matchen slutade 3–3.

Melker Johansson gav Gullringen ledningen med 1–0 innan Storebro vände och ledde med 2–1 efter 14 minuter och utökade ledningen till 3–1 i 39:e minuten. Felix Johansson satte en frispark fram till 3–2 i 44:e minuten och några minuter senare petade Maximus Lampa in kvitteringen från nära håll efter att Melker Johanssons skott gått i ribban. 

Gullringens serieseger är därmed klar med två omgångar kvar att spela. På 14 matcher har gulsvart elva segrar, ett kryss och två förluster. 

”Man är så jäkla stolt som ledare över detta fantastiska gäng. Det ska egentligen vara omöjligt med tanke på att spelarna är födda mellan 2004 och 2008 och de flesta andra lag är rena 2005-lag. Vår tränare, Niklas Johansson, har gjort ett fantastiskt jobb med dessa grabbar och har en stor del i att vi vinner för andra året i rad", skriver Tom Lynbech på klubbens Facebooksida. 

Annons:

Ossian Mathiasson

ossian.mathiasson@dagensvimmerby.se

0703787116

Tabellservice

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt