Annons:

FBSK chanslöst mot Ankarsrum

Jörgen Nilsson var inte alltför nedslagen efter dagens storförlust mot Ankarsrum. Foto: Linus Johansson

FBSK chanslöst mot Ankarsrum

Frödinge/Brantestad har inte fått någon rolig start på fotbollssäsongen. I dag blev det en ny storförlust. Ankarsrum vann med hela 6–0 (3–0). – Vi hade många borta och gjorde en heroisk kämpainsats, säger tränaren Jörgen Nilsson.

Annons:

Nykomlingen Frödinge/Brantestad föll stort i premiären. I andra matchen gick det ännu sämre. 1–4 mot Hultsfred följdes upp av 0–6 mot Ankarsrum.

– Vi hade inte de bästa förutsättningarna. Vi hade tio återbud och då är det inte så kul. Vi fick jaga ihop folk för att det skulle bli någon match och när man är liten tunn på vissa håll så blir det kännbart när många är borta samtidigt. Hade vi haft ordinarie lag kunde vi ha matchat Ankarsrum betydligt bättre.  

”Tungt just nu”

Nilsson tyckte inte att FBSK var särskilt mycket sämre spelmässigt.

– Men det går ut på att göra mål och vi ska inte skylla på något. Man är aldrig nöjd när man förlorar, men det var en del bitar som vi kan ta med oss.

FBSK-tränaren var inte alltför nedslagen.

– Det är lite tungt just nu, men det är bara att ta nya tag. Vi är nykomlingar och dagens förlust är inte så mycket att säga om. Vi har mött två av de lag som kommer vara topp-fyra.

Mittback Hanna Nilsson och mittfältaren Matilda Sundberg gjorde fina insatser, men Nilsson ville lyfta fram hela laget.

Annons:

Jakob Karlsson

jakob.karlsson@dagensvimmerby.se

073 501 41 26

Tabellservice

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt