Annons:

Stjärnsmäll för Storebro - flera spelare klev av med skador

Johan Carlsson utgick skadad när Storebro åkte på årets första förlust i division fyra. Foto: Linus Johansson

Stjärnsmäll för Storebro - flera spelare klev av med skador

I den fjärde matchen kom Storebro IF:s första förlust i division fyra. Och när den väl kom blev det en riktig stjärnsmäll. Hemmalaget Tranås FF vann med 4-1 (3-0). – Vi kan inte prata bort det här. Vi fick stryk av ett för dagen bättre lag, säger SIF-tränaren Per Bäckman.

Annons:

Per Bäckman, som tvingades följa matchen från läktaren, fick inte se det Storebro som han vill se. Redan i halvtid var hans lag i ett 3-0-underläge.

– I den första halvleken gjorde vi alldeles för mycket enkla misstag. Samtidigt var Tranås väldigt giftiga på den sista tredjedelen, säger Per Bäckman.

Nya skador

I den andra halvleken gick hemmalaget också fram till 4-0 innan Viktor Ström reducerade för bortalaget.

– Tranås gick nog ned sig lite i andra samtidigt som jag tycker att vi krigade bättre. Men det är bara inse att vi fick stryk av ett bättre lag. De hade många rappa spelare och då går det undan på konstgräs. Vi hade svårt att komma in i pressen.

Storebro kom till spel utan skadade duon Joakim Ivarsson och Mats Andersson. Under matchens gång drabbades bortalaget av ytterligare tre skador. Johan Carlsson och Kalle Persson utgick i paus och Johan Karlsson tvingades bryta matchen en kvart in i den andra halvleken.

– Eftersom jag var avstängd den här matchen får jag inte vara i omklädningsrummet. Därför vet jag inte hur illa det är. Vi får se vad som händer i veckan, säger Per Bäckman.

Ingen i bortalaget fick beröm för insatsen mot Tranås.

Annons:

Tabellservice

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt