Annons:

Ytterligare tre spelare förlänger – duo lämnar klubben

Olle Eriksson stannar kvar i Gullringens GoIF. Foto: Ossian Mathiasson

Ytterligare tre spelare förlänger – duo lämnar klubben

Gullringens GoIF har kommit en bra bit på vägen i arbetet med nästa säsongs trupp. Nu är tre nya spelare klara för en fortsättning och två spelare lämnar klubben.

Annons:

I går kväll kom nyheten att Bell Maneetup fortsätter i Gullringens GoIF och i dag kom nästa förlängning i form av Martin Höglind Stridell på klubbens Facebooksida.

Sportgruppens Patrik Wärnehall berättar också att de har ytterligare tre spelare som stannar i division 4-klubben. 

Det handlar om de egna produkterna, Olle Eriksson och Melker Johansson, och Kisa BK-produkten Sebastian Swartz, som har lämnat klartecken för en tredje säsong i den gulsvarta dressen. 

– Melker och Olle är två egna produkter som är unga, talangfulla, träningsvilliga och har framtiden framför sig. De är med på varenda träning, säger Patrik Wärnehall och fortsätter: 

– ”Basse” har lämnat klartecken. Han är en av de mest tekniska spelarna i vårt lag och en väldigt bra kille i omklädningsrummet som sprider positiv energi. Det är en bra breddspelare som alltid ger allt för laget när han kommer in på planen. 

Han flyttar till Stockholm

Gullringens första spelarförlust blir Joakim Bronow. Mittfältaren flyttar till Stockholm på måndag och har i ett tidigt skede deklarerat att det inte blir något fortsatt spel på Gullemon. 

– Han har förvarnat oss så vi har vetat om det. Vi räknade med att det skulle bli så, säger Wärnehall. 

Mittfältaren Jonatan Carlsons framtid i Gullringen är oklar. 

– Han har knappt spel något i höst och jag har inte snackat med honom än. Min magkänsla säger att han inte kommer spela hos oss nästa säsong. 

Hur blir det med Christian Simonsson?

– Han är inte omöjlig för en fortsättning. Han kan nog köra en säsong till. 

Annons:

Ossian Mathiasson

ossian.mathiasson@dagensvimmerby.se

0703787116

Tabellservice

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt