Annons:

Han är Djursdalas första nyförvärv:

Djursdala SK har värvat Martin Larsson från Kisa BK. Det är klubbens första nyförvärv inför 2020. Foto: Ossian Mathiasson

Han är Djursdalas första nyförvärv: "Det är deras förtjänst"

Martin Larsson har tränat med Djursdala SK under höstsäsongen. Det är också han som blir division 5-föreningens första nyförvärv inför nästa säsong.

Annons:

Det har varit på gång ett tag. Nu är det klart att backen/mittfältaren Martin Larsson lämnar Kindafotbollen för spel med Djursdala SK i division 5. 

– Jag kommer närmast från en säsong i Kisa BK och var i Kisa även 2013/2014. Annars har jag spelat i Horn/Hyckling alla andra säsonger, säger Martin Larsson. 

Han och sambon flyttade från Linköping till Vimmerby i början av sommaren och i augusti föddes deras första barn. Att det blir just Djursdala SK har sina naturliga förklaringar. 

– Det är Daniel ”Bränna” Gustafssons och Michael Karlssons förtjänst. Vi umgås mycket så jag vill helt enkelt spela tillsammans med dem. Utöver det känns Djursdala som en kanonförening där man tar hand om varandra. Jag har sedan vi flyttade till Vimmerby tränat med DSK under hösten och kände mig välkommen direkt, säger Larsson. 

Vad vill du bidra med i DSK-dressen?

– Ganska enkla saker, träna och spela så mycket som möjligt. Målet är alltid att vara skadefri och köra på så mycket jag kan. De får spela mig på vilken position de vill men vill man få ut mest av mig så är det någonstans på vänsterkanten. Där gör jag bäst ifrån mig. 

I går kom nyheten att huvudtränaren Torbjörn Allvin väljer att tacka för sig efter tre säsonger på posten. 

Annons:

Ossian Mathiasson

ossian.mathiasson@dagensvimmerby.se

0703787116

Tabellservice

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt