Annons:

Klar kvalförlust för Södra Vi IF

Robin Hammar gjorde Södra Vi:s mål i förlustmatchen mot Växjö BoIS.

Klar kvalförlust för Södra Vi IF

Det blev en klar förlust för Södra Vi IF i den andra matchen i kvalserien till division 4 i fotboll. Därmed är chansen till avancemang i princip borta.

Annons:

– Ja, jag tror inte att vi kan ta andraplatsen som bästa tvåa, men nu ska vi avsluta snyggt och vinna den sista matchen mot IFK Borgholm, säger tränaren Peter Magnusson efter 1-4 mot fullpoängaren Växjö BoIS.

Gästerna från Växjö var det lite bättre laget på Ulfveskog och vann rättvist med 4-1.

Snabb replik

– Det är inte mycket att säga om. När Robin Hammar hade gjort vårt 1-1-mål replikerade de lite för snabbt för att vi skulle kunna skapa nerv, säger Peter Magnusson.

1–2 i paus och Södra Vi inledde den andra bra och skapade några chanser. Istället blev det Växjö som gjorde 3–1 i mitten av halvleken, och då kändes dest som att luften rann ur hemmalaget.

1–4 kom sedan i slutminuterna.

Beröm till Växjö

– Växjö är ett mycket duktig lag som trillar fin boll. Förmodligen det bästa laget vi har mött i år, berömmer Peter Magnusson.

Resultatet innebär alltså att Södra Vi IF inte kommer kunna nå förstaplatsen i gruppen, som innebär spel i division 4 nästa säsong. Och att en andraplats på fyra poäng skulle räcka till avancemang känns inte sannolikt.

Bäst i Södra Vi var målskytten Robin Hammar samt målvakten Pontus Holm.

Annons:

Tabellservice

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt