Annons:

Division 5-laget värvar ny meriterad spelare

Division 5-laget IFK Oskarshamn värvar Högsby IK-spelaren Johan Persson, en spelare med meriter från högre upp i seriesystemet. Foto: Simon Henriksson/Arkiv

Division 5-laget värvar ny meriterad spelare

IFK Oskarshamn bygger ett drömlag i division 5 och ett mardrömslag för konkurrenterna. Eric Persson blev klar tidigare i veckan och nu är hans bror Johan Persson också klar.

Annons:

De tunga förstärkningarna rullar in på löpande band till IFK Oskarshamn i division 5. Tidigare i veckan presenterades Eric Persson, som har varit en nyckelspelare i Oskarshamns AIK i tio år, och den notoriske målgöraren Mattias Rehn som fina förstärkningar. 

Här kommer ytterligare ett namn som klingar högt. Johan Persson, Erics tvillingbror, är en drömvärvning på division 5-nivå. Han har spelat division 1-fotboll med Oskarshamns AIK, tagit upp Älmeboda/Linneryd i division 2 som kapten och var med och förnyade Högsby IK:s division 3-kontrakt under hösten. 

"Riktigt bra namn på gång"

Nästa säsong spelar han division 5-fotboll med moderklubben IFK Oskarshamn. 

”Han har ju massor av rutin och kommer vara viktig i arbetet med att ta hand om ungdomar som knackar på dörren till a-laget. Sedan kanske han kan göra något mål också”, säger IFK Oskarshamns ordförande Pierre Tornedal till Barometern. 

IFK Oskarshamn är inte klara på värvningsfronten efter flera starka värvningar. 

”Vi håller på och tittar på två, tre namn till. Det är något riktigt bra namn till på gång. Det kan nog bli något nästa vecka”, säger han till tidningen. 

Annons:

Ossian Mathiasson

ossian.mathiasson@dagensvimmerby.se

0703787116

Tabellservice

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt