Annons:

Övermäktigt motstånd för SVIF i slutspelet:

Anton Brorsson nätade för SVIF i 7-1-förlusten mot Linköping City. Foto: Arkivbild

Övermäktigt motstånd för SVIF i slutspelet: "Bra erfarenhet"

Södra Vi IF:s chanser var förstås ytterst små redan efter lottningen. Division 1-laget Linköping City och division 3-laget Mjölby AI FF blev också för svåra.
– Det var tuffast tänkbara, säger SVIF-tränaren Peter Magnusson.

Annons:

Nej, Södra Vi IF kunde inte stå för en dunderskräll under slutspelet i Håkan Sandbergs Minnescup. Mot Linköping City blev det förlust med 7-1 och mot Mjölby blev det torsk med 4-0. 

– Det var tuffast tänkbara motstånd, men det var bra träning och bra erfarenhet för oss. Vi är nöjda över att vi gick till slutspel och det är ett steg i utvecklingen. Både City och Mjölby är kvalificerade motstånd och vi får ta med oss det här som träning, säger Peter Magnusson.

I den första matchen mot City gjorde Anton Brorsson mål för SVIF. 

– City är duktiga på att hålla i boll och rulla runt den. De är duktiga, tekniska och bra inomhusspelare. Sedan hade de väl kanske inte sitt allra bästa lag, men de är väldigt skickliga. 

Matchen mot Mjölby blev jämnare. 

– Men de är också duktiga på att rulla boll. Siffrorna blev lite stora i båda matcherna tycker jag och det är lite synd. 

Målvakten Pontus Holm var sjuk och i hans ställe fick Kim Johansson dra på sig målvaktshandskarna. 

– Han gör inte bort sig. Det är svåra lägen han får emot sig och han gör det bra. Alla försöker, men vi får inte till det där lilla extra. 

Annons:

Simon Henriksson

simon.henriksson@dagensvimmerby.se

076 815 45 71

Tabellservice

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt