Annons:

Hemvändaren nätade i premiären:

Ted Åström Åberg gjorde en stark insats i Gullringens premiärseger. Foto: Viktor Allvin

Hemvändaren nätade i premiären: "Kan alltid göra det bättre"

Ted Åström Åberg är ett välbekant namn i fotbollskretsar. Han har tidigare spelat i Vimmerby IF och kommer närmast till Gullringen från spel med IFK Tuna. I kvällens seriepremiär satte han 3–0-målet för sin nygamla klubb.

Annons:

– Vi gör det vi ska, men kommer av oss stundtals och slarvar lite. För egen del, bra start och en bra match för min del, jag kan alltid göra det bättre. 

Det har varit en märklig och lång försäsong i fotbolls-Sverige. Ingen har riktigt vetat när seriespelet skulle kunna komma igång. 

– Det är det här man spelar för, det är det roligaste som finns, särskilt nu när man gått och väntat och inte kunnat göra som man är van vid. Svår uppladdning, men man kände när man klev in i omklädningsrummet att det är dags nu, säger Ted efteråt. 

– Gullringen har en fruktansvärt intressant trupp, det var ett avgörande val för mig och jag har spelat med några av dem. De som var här innan är ihopspelta, det är jag som får komma in och anpassa mig lite. 

Gullringen vann alltså premiären med 4-0. 3-0-målet gjorde Åström Åberg. 

– Haris (Dreco) serverade en perfekt passning. Det var bara att ta med sig bollen, springa förbi dem och lägga in den vid sidan om målvakten, säger han.

Viktor Allvin

Annons:

Tabellservice

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt