Annons:

En av traktens bästa spelare funderar vidare:

Ted Åström Åberg funderar vidare kring sin fotbollsframtid och har ingen brådska. Det står mellan Gullringen och Tuna. Foto: Ossian Mathiasson

En av traktens bästa spelare funderar vidare: "Jag har ingen brådska"

Stanna i Gullringens GoIF eller återvända till IFK Tuna. Det är valet som Ted Åström Åberg ska fatta. 
– Jag förstår att de vill ha besked men jag vill inte stressa fram någonting, säger han. 

Annons:

Om några veckor spelar de lokala fotbollslagen sina första träningsmatcher. Ted Åström Åberg, en av traktens bästa spelare, funderar vidare kring sin fotbollsframtid. 

Det kommer säkert inte som någon överraskning att hans val står mellan division 4-laget Gullringens GoIF och IFK Tuna, som trillade ner i division 5 i höstas, inför årets fotbollssäsong. 

– Jag har inte bestämt mig än, men det är klart att jag ska spela fotboll i antingen Gullringen eller Tuna. För mig handlar det mest om att spela för skojs skull i och med att jag driver eget företag. Jag har varit i de två klubbarna i så pass många år så jag får helt enkelt se vad jag känner för. Jag har ingen brådska, säger Ted Åström Åberg. 

Sjuk i corona i 1,5 vecka

Ted Åström Åberg är inte känd för att vara den spelare som bestämmer sig först när det handlar om att ge besked kring sin fotbollsframtid.

– Jag vet vad jag får i de två klubbarna. Jag har många vänner i Tuna och Gullringen är en bra förening som jag har spelat för i tre säsonger. Jag trivs väldigt bra i både Tuna och Gullringen. 

Ligger Tuna och Gullringen på och vill ha besked från dig?

– Det är klart, men jag säger att jag får ta det i lugn och ro. Jag blev sjuk i corona i en och en halv vecka och var tillbaka i jobb i torsdags. Jag har inte tränat något alls på tre veckor. Jag har blivit frisk nu så jag får ta tag i det, träna med Tuna och Gullringen nästa vecka och känna var det passar bäst. Jag har inte spelat fotboll sedan oktober 2021 om man bortser från några enstaka pass. Vi får se hur kroppen känns och var det tar vägen. 

Annons:

Ossian Mathiasson

ossian.mathiasson@dagensvimmerby.se

0703787116

Tabellservice

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt