Annons:

Stark bortapoäng för Gullringen mot tippade topplaget

Det blev en poäng för Daniel Ohlsson och hans Gullringens GoIF borta mot Stensjön på lördagseftermiddagen.

Stark bortapoäng för Gullringen mot tippade topplaget

Gullringens GoIF fick med sig en pinne hem från det förväntade toppmötet i fotbollsfyran mot Stensjön. Gulsvart hade dock ett par jättelägen att avgöra på slutet.

Annons:

Gullringens GoIF kom till match med två segrar och 8-0 i målskillnad i ryggen. För Stensjön, som av många tippas som ett topplag, var det här seriepremiär.

Och matchen var precis så jämn som det kunde förväntas. Lagen ägde varsin halvlek, och Gullringens tränare Daniel Ohlsson var förhållandevis nöjd efter matchen.

– Stensjön är ett bra lag och kommer vara med där uppe. Sett till 90 minuter så var det nog ändå ett rättvist resultat. Självklart vill man alltid vinna, och det är klart att man grämer sig lite i och med att vi skapade ett par jättelägen att avgöra på slutet, men en pinne borta mot Stensjön i en enkelserie tar man alla dagar i veckan, säger Daniel Ohlsson.

Haris dubbel målskytt 

Båda halvlekarna slutade 1-1 och Gullringens två mål svarade Haris Dreco för.

– Han var riktigt bra i dag. Haris och Erik Ståhlgren gör det jättebra och hotar offensivt hela tiden, berömmer Gullringens tränare.

I den första halvleken var Gullringen det bättre laget. Man låg rätt i både press- och positionsspel, och Stensjön hade svart att skapa målchanser på gästerna.

– I den andra halvleken är de det bättre laget. Vi blir lite naiva, faller lågt i vårt positionsspel och till slut kvitterar de till 2-2 på ett skitmål, säger Daniel Ohlsson.

Viktigt att inte förlora

I slutminuterna skapade Gullringen sedan två jättelägen, ett friläge från kanten och ett skott i fritt läge mitt framifrån, men 2-2 stod sig tiden ut.

– Med tanke på den här korta serien så är det ju oerhört viktigt att undvika nollpoängare. Nu knep vi en pinne borta mot Stensjön, det ska vi vara nöjda med. Framför allt tar vi med oss den starka första halvleken, säger Daniel Ohlsson.

Gullringen drabbades av ett par skador som tvingade laget till byten. Mest osäkert är det hur det gick med Martin Johansson, som skadade en axel.

Annons:

Tabellservice

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt