Annons:

Jimmi Wickström kung i kväll – gjorde sex poäng

Storebros anfallsess Jimmi Wickström svarade för tre mål och tre assists i kväll. Foto: Linus Johansson

Jimmi Wickström kung i kväll – gjorde sex poäng

Jimmi Wickström brukar göra en del mål och assists. Bara i kväll gjorde han sex stycken: tre mål och tre assists. – Han och Robin är väldigt jobbiga att möta, säger tränare Per Bäckman.

Annons:

SIF-tränaren var orolig inför matchen mot superjumbon Tjust och det var faktiskt bortalaget som tog ledningen efter drygt tio minuter.

Men oron visade sig vara obefogad. Storebro tog tag i spelet – och körde över Tjust fullständigt under matchens sista 75 minuter. Slutresultatet blev 7–1 (4–1).

– Jag är jättenöjd. Det var precis det här vi behövde. Vi jobbade oss in i det och fick bättre inställning. Efter kvitteringen rullade det på ganska bra och de var aldrig nära.

Hög backlinje

Tjust gjorde misstaget att spela med hög backlinje mot anfallsduon Robin Flöisbon och Jimmi Wickström. Det gick väl sisådär, minst sagt. Duon svarade för tre mål vardera – och Wickström stod dessutom för tre målgivande passningar.

– Det var inte så smart taktiskt av dem och vi rann igenom flera gånger. Vi tappade tålamodet ibland, men det blir lätt så när det finns så mycket ytor och emellanåt spelade vi ganska bra.

Volley i taket

Wickströms sista mål var en höjdare. Han tog ned bollen med bröstet, lät den studsa och tryckte upp en volley i nättaket.

– Det var snyggt. Jag tycker att många var bra, men gör man tre mål ska man förstås ha beröm. Robin och Jimmi är jobbiga att möta.

Erik Pettersson gjorde Storebros första mål. 

Tabellen hittar du här: http://www.dagensvimmerby.se/sport/tabeller/div-4/

Annons:

Jakob Karlsson

jakob.karlsson@dagensvimmerby.se

073 501 41 26

Tabellservice

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt