Annons:

SVIF föll i Mathiassons comeback

Adrian Mathiasson fick inte uppleva någon rolig comeback i kväll. Foto: Linus Johansson

SVIF föll i Mathiassons comeback

Södra Vis Adrian Mathiasson gjorde sin första match sedan seriepremiären i kväll. Det blev ingen höjdare. Södra Vi stod för en slätstruken insats i Ankarsrum och föll med 3–0 (1–0). – Orkar man inte springa orkar man inte tänka heller, säger han.

Annons:

Södra Vi förlorade matchen mycket på grund av att Ankarsrum var starkare fysiskt. 

– Vi saknade vilja och krigade inte för varandra. Vi såg tunga ut och det känns som att vi varit efter med konditiionen hela året. Det blir inte bättre av ett uppehåll, säger Adrian Mathiasson. 

Södra Vi kan dock glädja sig åt att Mathiasson den yngre var tillbaka i spel i kväll. Han spelade sina första 50 minuter sedan seriepremiären. Adrian Mathiasson fick hela våren förstörd av ljumskproblem. 

– Ljumskarna kändes bra och det var jättekul att vara tillbaka, jag vill ju spela och bidra till laget. Tyvärr stukade jag foten i veckan och fick spela tejpad och det känns sådär. Jag har inget flyt den här säsongen. 

Södra Vi var aldrig nära poäng i kvällens match. 

– Det var inget vidare. Vi var på hälarna hela matchen och kom aldrig upp i någon riktig fart. Det var dåligt av allihop. Jag är helt klart besviken.

Ingen i SVIF förtjänade beröm efter kvällens insats. 

Tabellen hittar du här: 

http://www.dagensvimmerby.se/sport/tabeller/div-5/

Annons:

Jakob Karlsson

jakob.karlsson@dagensvimmerby.se

073 501 41 26

Tabellservice

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt