Annons:

KLART: Tränarfrågan i VIF löst – så blir uppställningen

Mikael Rinaldo fortsätter träna Vimmerby IF kommande säsong. Foto: Ossian Mathiasson

KLART: Tränarfrågan i VIF löst – så blir uppställningen

Nu står det klart att Mikael Rinaldo fortsätter som tränare för Vimmerby IF. Han har förlängt sitt kontrakt över ytterligare en säsong.
– Självklart ville jag fortsätta, säger han.

Annons:

Vimmerby IF har nu presenterat sin tränarlösning inför kommande säsong. VIF-damerna kommer åter att tränas av Mikael Rinaldo. 

– Självklart ville jag fortsätta, vi håller på att bygga något riktigt bra och denna säsong blev märklig med halv serie och så vidare. Jag tycker det här är så kul och ser verkligen fram emot att köra på om några veckor. Jag, tillsammans med utskott och övriga ledare, är riktigt taggade och kommer verkligen göra allt för att vi ska fortsätta utveckla laget/truppen, säger Mikael Rinaldo som en kommentar till förlängningen till VIF:s hemsida.

Håkan Ericsson kommer ha rollen som assisterande tränare och Jörgen Nilsson blir lagledare. VIF hoppas kunna knyta upp ytterligare ett namn runt a-laget. 

– Skönt att få klart med Mikael tidigt. Han var vårt förstaval, vi kan honom, han kan oss, vi kan köra direkt och fortsätta vårt långsiktiga arbete. Nu kan vi verkligen sätta högsta fart med planering inför 2021 och de möten vi haft efter säsongen har riktigt sprudlat av energi och engagemang. Kommande säsong kommer bli riktigt bra och det känns kanon! Vi tänker inte massor med nytt, utan vi tänker istället BÄTTRE på allt. Mikael och Håkan tillsammans med Jörgen kommer att komplettera varandra och ge tjejerna allra bästa förutsättningar. Vi har bra tankar inför kommande säsong och kommer sikta högt, säger Victoria Lundgren i VIF:s damutskott.

Annons:

Simon Henriksson

simon.henriksson@dagensvimmerby.se

076 815 45 71

Tabellservice

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt