Annons:

Storebro kan ta stort steg mot nytt kontrakt

Joakim Söderholm skulle förstås gärna se att Storebro tar tre viktiga poäng. Foto: Simon Henriksson

Storebro kan ta stort steg mot nytt kontrakt

Tre poäng mot Stensjöns IF i eftermiddag. Då talar mycket för att det blir division fyra även nästa år för Storebro IF. – Det vore himla skönt att ha det där sexpoängsförsprånget, säger Joakim Söderholm.

Annons:

Senast saknade Storebro IF flera tongivande spelare. Det spelade ingen roll. De grönvita vann med 1-0 borta mot Fågelfors och tog ett stort steg mot nytt kontrakt.

Ett ännu större steg kan tas i eftermiddag. Ett pånyttfött Stensjöns IF väntar på Bruksvallen. Stensjön tog knappt en poäng i våras, men seriefavoriten inför har fått upp farten och har verkligen chansen att ta sig till kval.

– Det blir tufft i dag känns det som, Stensjön har ju gått bra i höst. Det är en viktig match också, med tanke på att Fågelfors vann i går. Men gör vi samma insats som mot Fågelfors så har vi bra chans, säger SIF-backen Joakim Söderholm. 

Kvartett tillbaka

Söderholm är imponerad över det egna laget och de starka insatser som man gjort den senaste tiden.

– Vi har en lagmoral och alla kämpar för varandra, men det är klart att det är imponerande. Vi har satsat på att ligga rätt defensivt och det har ju lyckats bra. Det är nog den enda förklaring jag kan ge. 

Hur skönt vore det med tre poäng i den här matchen?

– Ja, det vore ju himla skönt att ha det där sexpoängsförsprånget till Fågelfors. Vi får kämpa på som tidigare, så får vi se hur långt det räcker. 

Storebro saknar Jesper Rosin, som är bortrest. I gengäld återkommer Johan "JC" Carlsson, Jonas Fors, Fredrik Ströberg och Mohammed Ibrahim. 

Annons:

Simon Henriksson

simon.henriksson@dagensvimmerby.se

076 815 45 71

Tabellservice

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt