Annons:

Greta Koponen spelar vidare i VIF nästa säsong. Foto: Ossian Mathiasson

Koponen stannar i VIF: "Supertaggad"

Greta Koponen är näst att förlänga med Vimmerby IF. Hon har skrivit på för en säsong till.
– Jag ser verkligen fram emot en hel säsong med allt vad det innebär, säger hon. 

Annons:

Vimmerby IF blev kvar i division 2. Flera spelare har presenterats för en fortsättning och nu kommer nästa viktiga pusselbit.

Greta Koponen spelar vidare i VIF. 

– Jag ser verkligen fram emot en hel säsong med allt vad det innebär. Hoppas det blir en mer normal säsong. Vi vill ha en hel försäsong där vi verkligen maxar och utvecklas, och såklart 22 seriematcher. Jag har pratat en del med Micke Rinaldo och Håkan Ericsson och årets upplägg känns verkligen kanon och jag tror vi kan höja oss ett par snäpp till. Jag är jättesugen på att köra igång, allt känns kanon. Det ser ut som vi får ihop ett riktigt bra gäng även denna säsong så det är bara att köra på och göra sitt absolut bästa. Jag är supertaggad, säger Koponen till VIF:s hemsida. 

Damutskottets Håkan Ericsson säger så här: 

– Greta var under 2020 en av våra viktigare spelare, hon utvecklades massor under säsongen och var jättenyttig för laget. Det var en riktigt viktigt spelare att få klart med till kommande säsong. I det upplägget vi har inför 2021 är Greta en viktig personlighet att ha med. Vi vill ha fler träningar där vi i gruppen kommer upp på max och har otrolig energi, och detta kommer Greta med sin proffsiga inställning hjälpa gruppen med på ett ypperligt sätt. 

Annons:

Simon Henriksson

simon.henriksson@dagensvimmerby.se

076 815 45 71

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt