Annons:

Tunas två första värvningar är klara:

IFK Tuna har gjort klart med två nya spelare till kommande säsong. Foto: Ossian Mathiasson

Tunas två första värvningar är klara: "Jag vill vara med på resan"

IFK Tuna har gjort klart med sina första nyförvärv. De plockar in två killar från Oskarshamnstrakten: Mohamed Nori från IF Stjärnan och Mahmood Al Hasson från Krokstorps IF.

Annons:

Det har varit relativt tyst från IFK Tuna efter den gångna säsongen. Målvakten Billy Inkoom har förlängt sitt kontrakt med Tuna och nu har laget gjort klart med sina två första värvningar. 

Mohamed Nori ansluter från division 5-laget IF Stjärnan och tar därmed ett steg upp i seriesystemet. 

”Skulle beskriva mig som en offensiv spelare som kommer bidra till mål och assist. Jag är även teknisk, snabb och hoppas att jag kan hjälpa laget i den offensiva rollen. Jag valde IFK Tuna för att jag vill lyfta laget och ge den energin som laget behöver samt kunna utvecklas. Ambitionen som klubben har är glasklar och jag vill vara med på resan”, säger Mohamed Nori i en kommentar till Tunas Facebooksida. 

"Gillar att utmana min gubbe"

Mahmood Al Hasson spelade i Krokstorps IF under den gångna säsongen och har dessförinnan meriter från division 4-spel med IFK Oskarshamn. Nu har offensive och tekniske Mahmood Al Hasson skrivit på för Tuna. 

”Jag är teknisk och snabb spelare som gillar att utmana min gubbe, har bra spelförståelse och är ganska positiv på plan och även utanför men har sån vinnarskalle som kommer att hjälpa laget ganska mycket. Jag valde IFK Tuna för jag känner att jag kan utvecklas som spelare i Tuna och jag har fått bra intryck av spelarna och det sportsliga runt omkring. Jag tror att jag kan bidra mycket till laget och jag hoppas jag kan prestera allt jag kan”, säger Mahmood Al Hasson i ett inlägg på Tunas Facebooksida. 

Annons:

Ossian Mathiasson

ossian.mathiasson@dagensvimmerby.se

0703787116

Tabellservice

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt