Annons:

Sjätte nyförvärvet klart för Gullringen –

Arvid Karlsson byter Södra Vi mot Gullringen. Foto: Pressbild

Sjätte nyförvärvet klart för Gullringen – "Ville testa något nytt"

Gullringens GoIF har gjort klart med sitt sjätte nyförvärv inför nästa säsong. Det handlar om Arvid Karlsson som hämtas från Södra Vi. 

Annons:

Gullringen plockade sin nye tränare, Peter Magnusson, från Södra Vi – och nu väljer alltså Arvid Karlsson samma väg. Karlsson är 20 år gammal och säger till klubbens hemsida att han ville ha en ny utmaning: 

– Jag valde Gullringen för att jag är sugen på att testa något nytt och för att det är bra förening med tydliga mål. Jag hoppas kunna utvecklas som fotbollsspelare och kunna vara med och slåss om en plats i laget. Anläggningen är extremt fin med proffsiga omklädningsrum och perfekt gräsmatta. Som fotbollsspelare skulle jag säga att jag är rätt så snabb, har bra räckvidd och bra uthållighet.

Gullringen kommenterar värvningen såhär: 

"Arvid är en träningsvillig kille som är i en bra ålder för att ta nästa kliv i sin fotbollsutveckling. Han gillar våra uppsatta mål och kommer att göra allt i sin makt och bidra till att vi ska nå dem. Han har redan lite Gullringsblod i kroppen då pappa Peter har oss som sin moderklubb! Han har en god fysik, bra längd, rätt attityd och nu blir det spännande att se hur han utvecklas i vår miljö!"

Annons:

Jakob Karlsson

jakob.karlsson@dagensvimmerby.se

073 501 41 26

Tabellservice

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt