Annons:

Ännu ett starkt nyförvärv till DSK – han återvänder

Djursdala ser ut att få ett drömlag nästa år. Foto: Arkivbild

Ännu ett starkt nyförvärv till DSK – han återvänder

Efter ett dystert 2020 tycks Djursdala SK få en betydligt roligare existens efter årsskiftet. I kväll blev Jonathan Gustafsson klar för en återkomst i klubben. 

Annons:

Dzenan Hrnic, Lucas Fridell, Isack Thuresson, Rasmus Stahlin, Markus Ahl – och så nu Jonathan Gustafsson. Det råder ingen tvekan om att Djursdala SK är en av de stora vinnarna i lokalbollens silly season såhär långt. 

Gustafsson har Gullringen som moderklubb, men har spelat i Djursdala i många år. Den här säsongen lirade han i Tuna, men nu är "Jonis" tillbaka på Dalavallen. 

– Jag kände att Tunas spelstil inte riktigt passade mig så bra och då var det ganska självklart att det skulle bli DSK. Med alla fantastiska nyförvärv som kommit blev suget för en återkomst betydligt mycket större, så jag vill självklart vara med att bidra för att DSK ska bli ett topplag i femman, säger Jonathan Gustafsson till klubbens FB-sida.

Simon Henriksson säger såhär: 

– Vi är förstås väldigt glada över att "Jonis" vill återvända till oss. Det är en spelare med fina egenskaper som kan föreningen väl och som har gjort flera fina säsonger för Djursdala. Han kommer naturligtvis göra stor nytta i vårt lag.

Annons:

Jakob Karlsson

jakob.karlsson@dagensvimmerby.se

073 501 41 26

Tabellservice

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt