Annons:

Helge Holmstrand är en av spelarna som missar Vimmerbys match mot Kalmar. Foto: Arkivbild

Förkylningar stör VH – trio missar träningsmatch mot Kalmar

Det är förkylningstider – samtidigt som det pågår en pandemi. Ingen vidare kombination och på grund av förkylningar missar tre Vimmerbyspelare träningsfajten mot Kalmar HC. 

Annons:

Vimmerby Hockey har imponerat så här långt in på försäsongen med nya tränaren Staffan Lundh. På fredagskvällen väntar kommande seriemotståndaren och länsrivalen Kalmar HC. 

– Vi fokuserar inte så mycket på Kalmar. Det kommer vi lägga krut på längre fram. Vi får möta dem nu och se hur de är, och sedan ha bättre koll till premiären. Det handlar främst om att bygga vidare på vårt eget, säger Staffan Lundh.

VH-tränaren vill se sitt lag fortsätta att ta steg i rätt riktning.

– Vi vill fortsätta på den väg vi påbörjat och fortsätta vinna matcher. Frånsett matchen mot Nyköping har vi varit ganska tajta och inte släppt in så mycket. Samtidigt har vi gjort en hel del mål. Det handlar om att fortsätta jobba vidare. Vi har krånglat till det lite i egen zon och ska bli ännu snabbare ur. Vi ska inte bara skicka ut pucken, utan det handlar om att hitta en god balans där. 

Vimmerby saknar trion Hugo Enock, Helge Holmstrand och Hugo Ollila i matchen mot Kalmar.

– De är testade och klara, och det är ingen covid på dem, men det är småförkylningar. Vi håller dem i karantän, vi vill inte ha in förkylningar i truppen.

Däremot är Niki Koskinen tillbaka i laget.

Annons:

Simon Henriksson

simon.henriksson@dagensvimmerby.se

076 815 45 71

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt