Annons:

Nykomlingen vill dumpa Törngren trots att han har kontrakt

Christoffer Törngren är på väg bort från HV71 då nye sportchefen Kent Norberg anser att han inte ingår i klubbens framtidsplaner. Foto: Bildbyrån

Nykomlingen vill dumpa Törngren trots att han har kontrakt

HV71 är tillbaka i SHL efter en säsong i Hockeyallsvenskan. Nu meddelar klubbens nye sportchef Kent ”Nubben” Norberg att Christoffer Törngren inte ingår i klubbens framtidsplaner trots att han har kontrakt över kommande säsong.

Annons:

Christoffer Törngren från Frödinge kom till Hv71 säsongen 2013/14 och har, bortsett från en säsong i Färjestad, varit Jönköpingsklubben trogen i alla år. 

Han följde med klubben ner i Hockeyallsvenskan och fick för en tid sedan jubla över SHL-avancemanget. 

Han har kontrakt över kommande säsong, men klubbens nytillträdde sportchef Kent ”Nubben” Norberg meddelar i HVTV att han inte ingår i nästa säsongs trupp och det gäller även Alexander Ytterell och Oliver Bohm. HV71 jobbar för att hitta en annan lösning än spel i HV för trion. 

”Vi har meddelat de i dagsläget inte ingår i en framtida HV-trupp till nästa säsong. De har fortfarande kontrakt med HV och vi jobbar på att hitta lösningar för dem. Det kommer säkert att ta lite tid, men förhoppningsvis hittar vi lösningar”, säger Kent Norberg i HVTV. 

Annons:

Ossian Mathiasson

ossian.mathiasson@dagensvimmerby.se

0703787116

Tabellservice

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt