Annons:

VH-produkten förlänger med krisklubben – går ned till Allsvenskan

Christoffer Törngren stannar i HV71 trots degraderingen. Foto: Bildbyrån

VH-produkten förlänger med krisklubben – går ned till Allsvenskan

Vimmerby Hockey-produkten Christoffer Törngren har varit ordinarie i SHL i sju säsonger – men nu blir det HockeyAllsvenskan för forwarden. Törngren har skrivit ett nytt kontrakt med degraderade HV71.

Annons:

Christoffer Törngren börjar bli en av HV:s mest trogna spelare. Med 299 matcher är det endast 37 spelare som spelat fler matcher för storklubben.  

Sedan han anslöt 2013/14 har han varit Jönköpingsklubben trogen bortsett från en säsong i Färjestad. Nu står det klart att han följer med HV71 ned i HockeyAllsvenskan.

Senast Törngren spelade i Allsvenskan var med Tingsryd 2012/13. På meritlistan har han 319 matcher i SHL och 99 poäng. I år drabbades han hårt av covid-19 och spelade bara 32 grundseriematcher.

– Christoffer är en spelare som kan bryta en matchbild med sin fina skridskoåkning. Han har en tuff säsong bakom sig med flera avbrott för sjukdom och är otroligt revanschsugen, säger Johan Hult, sportchef i HV71, i ett pressmeddelande.

Kontraktet är skrivet över ett plus ett år.

– Jag känner mig fräsch i kroppen nu och ser fram emot att få en bra sommarträning och sedan att vi gör en riktigt bra säsong med HV71. Efter några tunga veckor känns det som att det är positiv energi runt klubben igen, säger Christoffer Törngren.

Annons:

Simon Henriksson

simon.henriksson@dagensvimmerby.se

076 815 45 71

Tabellservice

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt