Annons:

HON BLIR NY KLUBBCHEF I VÄSTERVIKS IK

Petra Axelsson blir ny klubbchef i Västerviks IK. Foto: Pressbild

HON BLIR NY KLUBBCHEF I VÄSTERVIKS IK

Västerviks IK har nu utsett en klubbchef. Det blir 42-åriga Petra Axelsson. De senaste tre åren har hon varit vice ordförande.

Annons:

Petra Axelsson har varit en aktiv och engagerad medlem i VIK:s styrelse under flera år. Hon har en bakgrund som säkerhetsingenjör med fokus på människor och organisationer. 

VIK skriver i ett pressmeddelande att det tillsammans med hennes passion för att skapa ordning och reda samt glädje och framsteg gör henne till en idealisk ledare för klubben. 

"Petra har under sin tid i Västerviks IK visat en stark tro på att ledarskapets styrka ligger i teamet och inte i titeln. Hennes arbete har alltid präglats av ett inkluderande och engagerat tillvägagångssätt, där hon har främjat samarbete och sammanhållning inom organisationen", skriver VIK.

– Det är en stor utmaning att kliva på en roll som inte varit tillsatt de senaste åren. Jag känner att mina år i styrelsen har gett mig en inblick i föreningen som jag tror att jag kommer ha stor nytta av. Jag hoppas att mina kompetenser kommer att gagna klubben på många sätt. Jag känner mig ärad av att få hoppa på denna möjligheten och ser ödmjukt på uppgiften med en målsättning om att vi ska ta Västerviks IK framåt till en nivå som supportrar, ledare och framför allt våra ungdomar och deltagare förtjänar. Ungdomsverksamhet och inkludering är en viktig sak för mig, och vi kommer att fortsätta arbeta för att utveckla dessa områden, säger Petra Axelsson i pressmeddelandet. 

"Något vi saknar"

VIK skriver också att man ser en spännande framtid under Petra Axelssons ledning och att man ska fortsätta arbeta för att vara en stark och inkluderande kraft inom ishockeyn. 

"Västerviks IK ser fram emot att dra nytta av Petras erfarenhet och engagemang för att stärka klubbens position och utveckla dess verksamhet. Med fokus på ungdomsverksamheten och inkludering kommer klubben att fortsätta trivas och växa under hennes ledarskap", skriver klubben.

– Vi är jättenöjda med att Petra har valt att tacka ja till detta uppdrag. Hennes kvaliteter är något vi saknar idag och är ett måste för att klubben ska kunna utvecklas framåt, säger VIK:s ordförande Urban Widén. 

Annons:

Simon Henriksson

simon.henriksson@dagensvimmerby.se

076 815 45 71

Tabellservice

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt