Annons:

POÄNGSPRUTAN KLAR FÖR EN ÅTERKOMST I VIRSERUM

Simon Dahl återvänder till Virserums SGF efter tre säsonger i Åseda IF. Foto: VSGF

POÄNGSPRUTAN KLAR FÖR EN ÅTERKOMST I VIRSERUM

Senast Simon Dahl spelade i Virserums SGF var säsongen 2019/20. Nu har poängsprutan bestämt sig för att återvända till division 3-laget. 

Annons:

Virserums SGF skriver på sin Facebooksida att spetsforwarden Simon Dahl är tillbaka i klubben efter flera år på vift. 32-åringen har tränat med VSGF i några veckor och känner sig nu redo för att kliva in i matchspel 

”Jag är jättetaggad att spela hockey igen och blir jag uttagen spelar jag på söndag", säger Simon Dahl i en kommentar på VSGF:s Facebooksida. 

Simon Dahl spelade i Virserum i fyra säsonger innan han valde att krita på för seriekonkurrenten Åseda IF där han spelade i tre säsonger och fick vara med om klubbens avancemang till division 2 i våras.

Vimmerbybon är känd för att producera ofantligt mycket poäng i division 3. Han har på 197 matcher i division 3 mäktat med imponerande 548 poäng fördelat på 283 mål och 265 assist. 

"Simon behöver ingen större presentation vi vet vad han kan göra på en hockeyrink", säger VSGF:s sportgrupp.  

VSGF spelar sin sista grundseriematch borta mot Diö GoIF HK på söndag. Tre poäng är ett måste för laget ska ha chansen att ta andraplatsen och gå till alltrean. 

Annons:

Ossian Mathiasson

ossian.mathiasson@dagensvimmerby.se

0703787116

Tabellservice

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt