Annons:

Mörrums nyckelspelare lägger av:

Mörrums spetsspelare Marcus Paulsson har bestämt sig för att lägga av. Foto: Bildbyrån

Mörrums nyckelspelare lägger av: "Kroppen har börjat säga ifrån"

Mörrums GoIS nyckelspelare Marcus Paulsson har bestämt sig för att lägga skridskorna på hyllan efter en lång och framgångsrik karriär. 

Annons:

Nu, 23 år efter debuten i Mörrums A-lag, har 40-årige välmeriterade forwarden Marcus Paulsson bestämt sig för att sluta spela hockey.

”Kroppen har börjat säga ifrån. Det går inte längre att hålla motivationen uppe”, säger Paulsson i en kommentar till klubbens hemsida.

Han har under åren gjort bland annat nio säsonger i SHL, tre i Schweiz och en säsong i Finland. På sin meritlista har han även två SM-guld och ett guld från Schweiz.

Han har de fem senaste säsongerna spelat för moderklubben Mörrum. Laget säkrade nytt kontrakt i fortsättningsserien och Marcus Paulsson ger bilden av att det har varit tufft. 

”Det var en tuff säsong förra året med allt som hände i klubben. Jag visste at det skulle bli många unga killar i laget den här säsongen och att de behövde en lite äldre spelare att luta sig emot. Men ärligt talat började motivationen tryta ganska snabbt i höstas. Jag började få ont i kroppen och kunde inte spela den sortens hockey som jag vill. Det känns faktiskt skönt att själv kunna fatta det här beslutet. Jag har fått all hockey jag behöver”, säger Marcus Paulsson. 

Annons:

Ossian Mathiasson

ossian.mathiasson@dagensvimmerby.se

0703787116

Tabellservice

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt