Annons:

Stora förändringar i VH – förstakedjan splittras mot Huddinge

Förstakedjan med Markus Modigs, Jakob Karlsson och Jesper Kokkonen splittras mot Huddinge. Foto: Ossian Mathiasson

Stora förändringar i VH – förstakedjan splittras mot Huddinge

Tre raka förluster. Då väljer Vimmerby Hockeys tränarduo Tobias Jahr och Morgan Persson att röra om i grytan. Bland annat splittras förstakedjan till morgondagens bortamatch mot serieledande Huddinge.

Annons:

Jakob Karlsson, Markus Modigs och Jesper Kokkonen har levererat massor med poäng under säsongen. Mot Huddinge kommer de inte att spela tillsammans.

Karlsson och Modigs blir kvar i samma kedja och får spela tillsammans med Sebastian Åkesson. Jesper Kokkonen hamnar i en kedja med tidigare parkompisen Hampus Harlestam och Pontus Johansson. I tredjelinan kommer Viljami Wacklin, Sebastian Manberg och Ian Örnskog att spela och i fjärde hittar vi Mattias Wigley, Anton Carlsson och Robin Kokkonen.

– Vi gör de här förändringarna mest för att få in lite energi och spetsa till det, att man ska känna att man måste höja sig litegrann. Vi vill försöka hitta på något när vi har förlorat tre matcher, säger VH-tränaren Tobias Jahr.

Hur ser du på att splittra förstakedjan?

– Vi har pratat med alla tre i dag och de köper vårt resonemang. Sen är det synd att vi hamnar där. Men ska man göra det någon gång så är det väl nu.

VH tar också med sig två extraforwards till matchen i form av Fredrik Asplund och Robin Höglund. 

Stålberg i mål

På backsidan är Jacob Isaksson sjuk och VH-ledningen räknar inte med honom. Backparen kommer att se ut så här: Dennis Fröland/Ludvig Jardeskog, Pelle Ström/Petter Runesson och Anton Schou/Albin Runesson.

Jonathan Stålberg kommer att vakta målet mot Huddinge.

Annons:

Tabellservice

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt