Annons:

Ytterligare en VH-tränare går till allsvenskt lag

Philip Bertilsson, här på ett par skridskor, är sedan ett år tillbaka tränare och nästa säsong ska han träna Karlskrona HK:s J18-lag. Foto: Arkiv

Ytterligare en VH-tränare går till allsvenskt lag

Phil Horsky tränar Karlskrona HK:s a-lag i allsvenskan, Eric Karlsson J20-laget och nu står det klart att Philip Bertilsson blir tränare för J18-laget.

Annons:

Karlskrona HK fortsätter att satsa på att plocka in tränare från Vimmerby Hockey. Phil Horsky är klar som tränare för KHK:s allsvenska lag och Eric Karlsson tar över jobbet för J20-laget efter att ha varit J18-tränare.

Luckan som har uppstått täpps nu igen av ytterligare en VH-tränare. Philip Bertilsson, 21, är ny J18-tränare i KHK efter en säsong som tränare för Vimmerbys J20-lag och assisterande tränare bakom Horsky kring a-laget. 

”Det är med en stor ära jag antar mig det här uppdraget. Det finns fina faciliteter och goda förutsättningar för att lyckas. Målet måste vara att stå för en god hockeyutbildning spelarna ska kunna bära med sig resten av livet. Vi har en duktig stab runt omkring laget och jag är övertygad om att vi kommer kunna ge spelarna bästa möjliga förutsättningar att nå sina personliga och våra gemensamma mål”, säger Philip Bertilsson till Karlskrona HK:s hemsida. 

Annons:

Ossian Mathiasson

ossian.mathiasson@dagensvimmerby.se

0703787116

Tabellservice

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt