Annons:

Oskarshamn värvar meriterad back –

SHL-nykomlingen IK Oskarshamn har gjort klart med rutinerade backen Johan Alm. Foto: Pixabay

Oskarshamn värvar meriterad back – "Känns jättebra"

Nykomlingen IK Oskarshamn stärker upp truppen med Johan Alm som närmast kommer från Skellefteå.
– Det känns jättebra, bara positivt att komma till Oskarshamn. Jag kände att jag ville testa något nytt den här säsongen efter många år i Skellefteå. Jag ville gärna fortsätta spela i SHL men det fanns även andra ligor som jag var intresserad av. Nu blev det Oskarshamn och jag är jättenöjd med valet, säger han.

Annons:

Alm är 27 år och har Skellefteå som moderklubb där han också tillbringat större delen av karroären. Totalt har han sex säsonger i SHL och två SM-guld. 

– Mitt mål är att utvecklas på alla fronter och bli bättre som spelare. Jag hoppas kunna bidra med min rutin i laget och det tror jag absolut att jag kan göra. Jag känner faktiskt ingen av spelarna sedan tidigare och har dålig koll på majoriteten av laget, så det blir spännande.

IKO:s sportchef Daniel Stolt:

– Det känns jättebra att Johan valde oss. Vi har varit intresserade av hans tjänster sedan det stod klart att vi skulle spela i SHL. Vi får med Johan in mycket rutin i laget och en back som kan ta stort ansvar hos oss. Att Johan är i en bra ålder och fortfarande kan utvecklas är också positivt.

Annons:

Jakob Karlsson

jakob.karlsson@dagensvimmerby.se

073 501 41 26

Tabellservice

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt