Femte segern på sex senaste för IKO – ny tabellfyra

Efter flera matchers frånvaro var Emil Wahlberg tillbaka på SHL-isen i kväll. Foto: Arkivbild

Oskarshamn är SHL:s hetaste lag för tillfället. I kväll kom femte segern på de sex senaste försöken när Skellefteå besegrades med 3-1 på bortais.

Samtliga mål föll i den sista perioden och stor matchvinnare blev Oscar Sundh som gjorde både 1-0 och 2-0. 3-0 stod John Dahlström för sedan SAIK tagit ut målvakten och segern var aldrig hotad i slutskedet.

Segern var Oskarshamns femte på de sex senaste matcherna och laget är ny tabellfyra i SHL. Av Vimmerbybekantingarna stod Ponus Näsén för en assist. Emil Wahlberg var tillbaka i laget efter att först ha varit skadad och sedan petad. Han gick dock nöja sig med sju minuters speltid.