Annons:

FRANSSON GÖR STORSATSNING – VANN I SPANIEN I DAG

Sandra Fransson från Vimmerby vann en tävling i Valencia i dag. Foto: Privat

FRANSSON GÖR STORSATSNING – VANN I SPANIEN I DAG

Vimmerbyryttaren Sandra Fransson är ute på ett riktigt häftigt äventyr. I dag segrade hon med hästen Attitude i en internationell tävling i spanska Valencia.
– Det var en härlig start som ger mig en liten boost, säger Sandra Fransson.

Annons:

För en dryg månad begav sig Sandra Fransson tillsammans med en hästskötare och fem hästar ned till Belgien. Där tillbringade de en månad.

– Jag åkte för att få bra träning och för att få ett miljöombyte och mer inspiration. Jag kände att det var dags att ta ett steg till och komma ut internationellt så jag tog med mig de fem hästar jag tror lite extra på, säger Sandra Fransson.

– Tanken med det hela är att långsiktigt få mer erfarenhet internationellt. Sen räknar jag kanske inte med de högsta placeringarna i toppklasserna i vår utan det är erfarenheten jag vill ha, fortsätter Fransson.

Flera stopp

I fredags åkte man vidare till Spanien och Valencia och i dag gjordes de första tävlingsstarterna. Det slutade bland annat med seger i 1.35-hoppningen med hästen Attitude. Det blev också en fjärdeplats i en annan klass.

– Det var en härlig start som ger mig en liten boost, säger Sandra Fransson.

Sandra Fransson blir kvar i Valencia i ytterligare ett par veckor innan äventyret fortsätter på annat håll i Spanien, där det blir ett tre veckor långt stopp.

– Efter det ska vi tillbaka till Belgien i tre veckor och vad som händer sedan vet jag inte i nuläget, säger Sandra Fransson.

Annons:

Tabellservice

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt