Annons:

Svenske världsstjärnan klar för Västervik – ersätter Holder

Fredrik Lindgren kommer att köra för Västervik i början av den nya säsongen. Foto: Arkivbild

Svenske världsstjärnan klar för Västervik – ersätter Holder

Västervik speedway ersätter skadade Chris Holder. Och inte med som helst. Fredrik Lindgren är klar för styrning.

Annons:

Fredrik Lindgren får ett ingångssnitt på 1,897 som baseras på 2022 års säsong. Uppgörelsen gäller först och främst för inledningen av säsongen.

– Jag är mycket tillfreds med att Fredrik hittade ett upplägg att hjälpa oss efter fadäsen med Chris skada som inträffade för åtta dagar sedan. Vi har jobbat på bred front med ersättare när vi fick grepp på hur allvarlig Chris skada var men Fredrik var ett tidigt huvudspår. Överenskommelsen med Fredrik sträcker sig till att börja med de tre första matcherna och vi väljer att utnyttja ett Transferkort då risken är stor att vi får plocka förare fram och tillbaka till Chris är körklar igen. Marknaden med förare som är tillgängliga är inte så stor så jag vill personligen rikta ett Stort Tack till Team Lindgren för den tiden som lagts för att hitta en lösning på det problem vi stod inför, säger Västerviks sportchef Morgan Andersson i ett pressmeddelande. 

Fredrik Lindgren har tidigare sagt att han skulle avstå från att köra i Bauhausligan den här säsongen.

– Som jag tidigare förmedlat så älskade jag att köra för Västervik och valet att avstå svenska ligan detta år har inget med vår relation att göra utan att jag och teamet behövde skapa ett schema med färre resor för min del under 2023.Nu vänder jag ”hem” igen till Västervik och försöker göra en så bra insats jag kan under deras första 3 matcher. Vad framtiden sedan utvisar får vi se då. Jag ser fram emot att se alla i Västervik igen, säger Fredrik Lindgren.

Annons:

Simon Henriksson

simon.henriksson@dagensvimmerby.se

076 815 45 71

Tabellservice

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt