Annons:

Jepsen Jensen efter Ljung-incidenten:

Michael Jepsen kallade Ljungs uttalanden för skitsnack.

Jepsen Jensen efter Ljung-incidenten: "Bara skitsnack"

Ex-dackekaptenen Michael Jepsen Jensen fick en huvudroll när Smederna skrälleliminerade Dackarna i kvartsfinalen. Efter en krasch i heat 13 uteslöts Peter Ljung.
– Jag minns inte vad som hände, men plötsligt var jag i backen, säger Jepsen Jensen.

Annons:

Den gastkramande kvartsfinalen mellan Dackarna och Smederna avgjordes sannolikt när Peter Ljung blev utesluten i det trettonde heatet. Dackarnas förre dansk, Michael Jepsen Jensen, var den som gick i backen. 

– Det är racing, det är sådant som händer. Jag var i den hala delen och vi hade redan krokat ihop. Sedan minns jag inte vad som hände, men plötsligt var jag i backen. Jag har inte sett reprisen, så jag vill inte kommentera så mycket, säger Michael Jepsen Jensen om incidenten. 

Vad sa du till Ljung när du gick fram?

– Han sa i tv att det jag gjorde var typiskt dansk. Är det typiskt danskt, så är jag inte typiskt dansk. Det är bara skitsnack. Jag håller mig alltid på cykeln om jag kan. 

"Överraskning för många"

Jepsen Jensen var förstås nöjd över att laget skrällt och tagit sig till semifinal. 

– Vi visste att det skulle bli tufft, men det är så skönt att ta sig till semifinal. Det var en liten fördel för oss att banan var så blöt och förändrad. 

Hur glad är du just nu?

– Det har inte riktigt sjunkit än. Jag vet inte om det är för att axeln inte är så bra, jag har svår smärta just nu eller vad det är. Men det här är säkert en överraskning för många, speciellt för Dackarna som valde att möta oss.

Annons:

Simon Henriksson

simon.henriksson@dagensvimmerby.se

076 815 45 71

Tabellservice

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt